Laureaţii Galei “COMEDIA ŢINE LA TINEri”

nov. 24th, 2010 | By | Category: Proiecte

În perioada 19-28 noiembrie 2010, la Teatrul de Comedie – Sala Studio (Str. Sf. Dumitru nr. 2, Bucureşti) şi Sala Nouă (Str. Sf. Vineri nr. 11, Bucureşti) se derulează proiectul „Comedia ŢINE LA TINEri”, ediţia a V-a, care propune spectacole ale unei noi promoţii de regizori, actori şi scenografi. Acestă ediţie a fost organizată de Teatrul de Comedie cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi având ca partener Clubul UNESCO Adolescenţii. Gala „COMEDIA ŢINE LA TINEri” va avea loc duminică, 28 noiembrie 2010, ora 19.00, la Sala Nouă, când se vor desemna şi câştigătorii spectacolelor înscrise în concurs.

În cadrul Galei „COMEDIA ŢINE LA TINEri” se vor acorda următoarele premii: premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cel mai bun regizor, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar, premiul pentru scenografie. Juriul este format din Ileana Lucaciu (critic de teatru – preşedintele juriului), Mihaela Teleoacă (actriţă), Dorina Chiriac (actriţă) şi Vlad Cristache (regizor). Ediţia acestui an cuprinde 10 spectacole în concurs şi 3 în afara concursului.

Ca şi în ediţiile anterioare, cel mai bun spectacol va ramâne în repertoriul teatrului în stagiunea curentă a Teatrului de Comedie.

Scopul proiectului „COMEDIA ŢINE LA TINEri” este promovarea şi susţinerea tinerilor creatori de teatru, tinerei generaţii acordându-i-se astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist producţiile realizate la finalul anilor de studiu universitar.

Mai multe informaţii despre spectacolele prezentate în cadrul concursului, dar şi în afara lui, puteţi găsi accesând pagina web: http://www.comedie.ro/index.php?pagina=comedia-tine-la-tineri-ed5

Număr de vizualizări :1363


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro