Întâlnire cu „EUA” de Florina Zaharia, la Gaudeamus

nov. 3rd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

„Cât de mult poate să sufere un cuvânt prin care intră moartea şi apoi se înalţă un zmeu?” Răspunsul îl ştie „eua”, cartea de poeme semnată de Florina  Zaharia, apărută la Editura Paralela 45, Colecţia Avanpost. Volumul va fi lansat la a XVII-a ediţie a „Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură” (18-22 noiembrie 2010), pe 19 noiembrie 2010, ora 15.00, la Pavilionul Central Romexpo. Invitaţi: Dan Mircea Cipariu, Andra Rotaru, Florina Zaharia şi Dmitri Miticov.

„Despre „eua” abia acum învăţ să vorbesc. Prin intermediul ei sunt capabilă de fapte. Nu mai există frontiere între suflet şi corp, acum teritoriile s-au unit, eu şi ea lipite cu neruşinare, mişcând aceleaşi degete, scriind aceleaşi cuvinte. Făcând cu schimbul la ocuparea spaţiului psihic aşternut ca un cer în faţa noastră” , a declarat Florina Zaharia.

Număr de vizualizări :2876


4 Comments to “Întâlnire cu „EUA” de Florina Zaharia, la Gaudeamus”

 1. Olga Alexandra Diaconu spune:

  Felicitari, Florina Zaharia! Iti tin pumnii in ziua lansarii. Mi-ar face placere sa-ti citesc volumul, daca te induri sa mi-l trimiti prin e-mail.
  Numai bine,
  Olga Al. Diaconu

 2. dmitri spune:

  ne vedem acolo 🙂

 3. Andrei Velea spune:

  Mult succes cu noul volum si felicitari pentru curaj! Din pacate, dupa cum arata programul meu de lucru, imi este imposibil sa ajung. Poate vei lansa „eua” si in Galati!

 4. Pompiliu Comşa spune:

  Felicitari Florina si tine-o tot asa. Esti una din vocile tinere si curate ale literaturii galatene,dar din pacate semenii au ajuns sa nu mai vada valorile,mai ales daca le sunt contemporane. Oricum, ideal ar fi ca sa intelegem o data pentru totdeauna ca este loc sub soare pentru toti si poate ca nu mai avem,unii, timpul necesar pentru a ne impaca.Iti sarut mana cu drag,cu plecaciune,
  jr.dr.Pompiliu Comsa

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro