Expoziţie de desen şi pictură “Pietra e Cuore” de Adina Romanescu

nov. 8th, 2010 | By | Category: Eveniment

Joi, 11 noiembrie 2010, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură “Vito Grasso” (Aleea Alexandru 41, Bucureşti) are loc vernisajul expoziţiei “Pietra e Cuore” de Adina Romanescu. Expoziţia este deschisă în perioada 11 noiembrie– 3 decembrie 2010.

Adina Romanescu s-a născut la 12 ianuarie 1974. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România. În anul 2009 a beneficiat de o bursă oferită de Ministerul Afacerilor Externe al Italiei, Biblioteca Nazionale Centrale di Roma, în perioada  2000-2001 a obţinut o bursă de specializare în Egiptologie, la Cairo University, Egipt. În perioada 1998-1999 – Studii aprofundate, Universitatea de Artă Bucureşti, iar în perioada 1993-1998 a urmat cursurile Universităţii de Artă Bucureşti (prof. dr. Henry Mavrodin). A expus atât în ţară, cât şi în străinătate.

Număr de vizualizări :1941


One Comment to “Expoziţie de desen şi pictură “Pietra e Cuore” de Adina Romanescu”

  1. Florian spune:

    Doamna Adina Romanescu,lucraile dumneavoastra sunt de vanzare? Cum va putem contacta?

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro