Dezbatere la Clubul “Dilema Veche”: „Toate-s vechi şi nouă toate. Viziuni clasice şi experimentale în teatrul de azi”

nov. 9th, 2010 | By | Category: Postcard

Astăzi, 10 noiembrie 2010, ora 19:00, la Teatrul Nottara, în sala „George Constantin” are loc dezbaterea pe tema „Toate-s vechi şi nouă toate. Viziuni clasice şi experimentale în teatrul de azi”. Evenimentul este organizat de Clubul “Dilema Veche”. La eveniment vor participa: Victor Rebengiuc (actor), Teodora Herghelegiu (regizor de teatru), Cristina Modreanu (critic de teatru), Sanda Manu (regizor de teatru şi profesor la UNATC) şi Radu Afrim (regizor de teatru). Moderatorul discuţiei va fi Mircea Vasilescu (redactor-şef “Dilema veche”).

Întâlnirea de astăzi este cea de a doua organizată de Clubul “Dilema Veche”, după cea de la Iaşi, de luna trecută, la care a participat Andrei Pleşu. La dezbatere, intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :2108


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro