Coloana sonoră din spectacolul „Felii” de Lia Bugnar, va putea fi descărcată gratuit online

nov. 25th, 2010 | By | Category: Eveniment

Duminică, 28 noiembrie 2010, ora 19:00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu are loc spectacolul Felii” de Lia Bugnar, cu actriţa Ofelia Popii. Cea  de-a patra reprezentaţie a producţiei Felii” de la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu marchează lansarea oficială a coloanei sonore din spectacol. Aceasta va fi disponibilă pentru descărcare gratuită direct de pe siteul teatrului, www.sibfest.ro. Toate cele nouă piese incluse pe această coloană reprezintă creaţia originală a compozitorului Vlaicu Golcea, unul dintre cei mai premiaţi tineri muzicieni din România. Muzica lui Vlaicu Golcea este construită în jurul propunerii textului scris de Lia Bugnar şi îmbracă spectacolul mixând stări pentru a reda şi amplifica paleta emoţională sugerată prin mişcarea scenică, prin text şi imagine.

„Felii”  este o producţie de teatru ce are la bază un scenariu scris de Lia Bugnar. Câştigătoarea premiului UNITER 2007 pentru cea mai bună actriţă în rolul principal pentru creaţia „Mefisto din mega – producţia Faust”, Ofelia Popii interpretează cameleonic în acest spectacol şapte personaje diferite – şapte femei al căror destin îşi schimbă traiectoria datorită morţii unui bărbat. „Felii” este un spectacol emoţionant ce oferă privitorului câteva tipologii feminine conturate de fâşii de viaţă. Spectacolul a avut premiera anul acesta pe data de 2 octombrie.

Cu o discografie de peste 30 de titluri apărute în ţară şi peste hotare şi o bogată activitate concertistică, compozitorul , sound designerul, producătorul şi muzicianul de jazz, Vlaicu Golcea îşi desfăşoară activitatea muzicală şi în diverse domenii ale artei sincretice : muzică de teatru, de dans contemporan, film, instalaţii multimedia. A semnat muzica la peste 30 de spectacole de teatru, iar în 2009 a primit premiul UNITER pentru muzică de teatru. Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a mai colaborat cu tânărul compozitor pentru muzica din spectacolele Hamlet, Auto Da Fe, Breaking the Waves şi Opinia Publică.

Număr de vizualizări :1538


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro