Bilanţul Festivalului Naţional de Teatru- FNT 2010, la “Cafeneaua critică”

nov. 9th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 10 noiembrie 2010, ora 18:00, în Club Control (Str. Academiei nr. 19, Bucureşti) are loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale “Cafeneaua critică”. În cadrul acestei întâlniri va avea loc o discuţie despre ediţia a 20-a a Festivalului Naţional de Teatru/ FNT, desfăşurat în perioada 30 octombrie-7 noiembrie 2010, la Bucureşti. Va fi un bilanţ al FNT 2010 şi totodată al mandatului de trei ani (2008-2010) al Cristinei Modreanu ca selecţioneră unică a festivalului. Invitaţi: Cristina Modreanu (directoare artistică FNT), Aura Corbeanu (directoare executivă FNT) şi alţi membri ai echipei festivalului, oameni de teatru participanţi la festival, critici de teatru. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

„Cafeneaua critică” este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti, seria a doua – în perioada noiembrie 2008-iulie 2009 la Cluburile A şi The Silver Church, iar seria actuală, a treia, a fost inaugurată în martie 2010 la Club Control.

Număr de vizualizări :1120


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro