“Citiri de ziua Revoluţiei” cu Vasile Ernu

nov. 6th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 7 noiembrie 2010, ora 17:00, în Shift Pub (Str. General Eremia Grigorescu nr.17, Bucureşti) are loc prima ediţie a Clubului de lectură moderat de Andrei Ruse. Tema acestei prime ediţii -“Citiri de ziua Revoluţiei”- îl aduce în faţa publicului pe scriitorul Vasile Ernu.

Clubul de Lectură debutează în Shift Pub, de ziua Revoluţiei Bolşevice (1917). Invitatul, Vasile Ernu nu va citi numai din opera proprie, ne-a promis că vine şi cu nişte “bucăţi” din scriitorii săi preferaţi: Nikolai Gogol, Mihail Bulgakov, Ilf şi Petrov, poate, în funcţie de timp şi de atmosferă, Venefdikt Erofeev.

Vasile Ernu a publicat până în momentul de faţă “Născut în URSS” (Polirom, 2006) şi “Ultimii eretici ai Imperiului” (Polirom, 2009).

Număr de vizualizări :1362


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro