“Cine sunteţi, Bujor Nedelcovici? Bujor Nedelcovici în dialog cu Sergiu Grigore la Târgul Internaţional Gaudeamus 2010”

nov. 19th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 21 noiembrie 2010, ora 11:00, în Sala Cupolă (Pavilionul Central Romexpo), la standul Editurii All se va lansa volumul “Cine sunteţi, Bujor Nedelcovici? Bujor Nedelcovici în dialog cu Sergiu Grigore la Târgul Internaţional Gaudeamus 2010” de Bujor Nedelcovici. Alături de autor vor mai fi prezenţi Ana Blandiana şi Vlad Constantin. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

„Acum, când am ajuns la sfârşitul acestui dialog, care a durat câţiva ani, ce semnificaţie are, pentru dumneavoastră? Sunt memorii indirecte, o biografie, o destăinuire sau o simplă convorbire care a sărit de la un subiect la altul?”

„Cred că este o confesiune şi, în acelaşi timp, o biografie indirectă, pentru că m-ar fi plictisit un text care să înceapă cu: „M-am născut.” Nu am evitat şi nici ocolit întrebările care păreau stânjenitoare, indiscrete, şi aceasta a fost proba sincerităţii: pot să vorbesc despre mine şi preocupările mele din diverse domenii fără să trişez!”, a scris Bogdan Nedelcovici.

Număr de vizualizări :1705


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro