Niculina Oprea, Moni Stănilă şi Alexandru Vakulovski, la “Festivalul de literatură de la Ordu”

oct. 11th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 14-16 octombrie 2010, la Ordu (Turcia) are loc prima ediţie a “Festivalului de literatură de la Ordu”, România fiind reprezentată de Niculina Oprea şi Moni Stănilă, iar Moldova de Alexandru Vakulovski.

Totodată, va fi prezentată antologia bilingvă (engleză- turcă) “Dört mevsim bir Aşk” ( Patru anotimpuri de dragoste), apărută la Istanbul, ce cuprinde versuri ale poetului şi traducătotorului turc Mesut Şenol, precum şi poeme ale scriitorilor invitaţi la această primă ediţie a “Festivalului de literatură de la Ordu”.

Număr de vizualizări :1743


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro