„Hibernalul de Chitară”

oct. 29th, 2010 | By | Category: Postcard

Astăzi, 30 octombrie 2010, ora 19.00, la Biblioteca Naţională (str. Ion Ghica 4, Bucureşti) începe „Hibernalul de Chitară”, cu un program de muzică latinoamericană pentru vioară şi chitară, susţinut de Natalia Pancec şi Maxim Belciug. Între ritmuri, actorul Gabriel Spahiu va oferi câteva momente de popas spiritual în paginile „Jocului cu mărgele de sticlă” de Hermann Hesse.

„Hibernalul de Chitară înseamnă 8 concerte, 19 artişti, muzică, lectură, cultură. Timp de 8 săptămâni, publicul este invitat să ia parte la agapele muzicale găzduite de Rotonda Bibliotecii Naţionale în fiecare sâmbătă seara.

Programul complet al festivalului este disponibil la www.hibernaldechitara.ro.

Hibernalul de Chitară este organizat de Asociaţia Culturală Kitarodia, în parteneriat cu Biblioteca Naţională. Proiectul este finanţat de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.
Parteneri media: Televiziunea Romînă şi Radio România Muzical.

Număr de vizualizări :1428


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro