„Cultura şi Audiovizualul în Uniunea Europeană”, susţinută de Excelenţa Sa doamna Fadila Laanan

oct. 14th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 14-15 octombrie 2010, Excelenţa Sa doamna Fadila Laanan, Ministrul Culturii, Audiovizualului, Sănătăţii şi Egalităţii de şanse al Guvernului Comunităţii franceze din Regatul Belgiei, va efectua o vizită oficială în România, în fruntea Delegaţiei regiunii Wallonie-Bruxelles. Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional apreciază vizita delegaţiei guvernamentale a regiunii Wallonie-Bruxelles ca pe un moment de maximă importanţă a relaţiilor culturale româno-belgiene, cu atât mai mult cu cât Belgia deţine, în prezent, preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene. Astăzi, 15 octombrie 2010, ora 11.30, la Biblioteca Centrală Universitară  din Bucureşti, Excelenţa Sa doamna Fadila Laanan va susţine conferinţa „Cultura şi Audiovizualul în Uniunea Europeană”.

Totodată ieri, 14 octombrie 2010, Excelenţa Sa doamna Ministru a avut o întâlnire de lucru cu domnul Kelemen Hunor, Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional al României, la sfârşitul căreia s-a semnat “Declaraţia comună” referitoare la întărirea şi amplificarea cooperării culturale între cele două părţi.

Tot ieri, cei doi miniştri au participat în jurul orei 18.30, la Muzeul Naţional de Artă al României, la vernisajul expoziţiei “NERVIA 1928-1938. Pictori din anii `30 în Belgia”.

Număr de vizualizări :1296


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro