„Banatul de-a lungul timpului”, prezentat publicului berlinez

oct. 7th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 8 octombrie 2010, ora 18:00, la Institutul Cultural Român „Titu Maiorescu” din Berlin va fi prezentată expoziţia de fotografie „Banatul de-a lungul timpului”. Aceasta cuprinde lucrări realizate de fotograful Hans Hehn începând cu anii 1930, dar şi fotografii de dată recentă, realizate de descendenţii săi.

Imaginile surprind aspecte din viaţa cotidiană a germanilor din Banat, trecând de la evenimente fericite, la război şi la deportarea în Bărăgan.

În aceeaşi seară, Annemarie Podlipny-Hehn (scriitoare şi critic de artă) va prezenta publicului berlinez ultimul său roman, „Da-Sein“, precum şi albumul bilingv „Temeswar – Timişoara“ al cercului literar „Stafette”.

Număr de vizualizări :2716


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro