“Provizorat” de Gabriela Adameşteanu se lansează la Cluj

oct. 3rd, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 8 octombrie 2010, ora 16:00, la Librăria Humanitas “Nicolae Steinhardt”(Str. Universităţii nr. 4, Cluj) are loc lansarea volumului Provizorat“ de Gabriela Adameşteanu, Editura Polirom, urmată de o sesiune de autografe. Prezintă: Sanda Cordoş, Irina Petraş, Alex Goldiş şi Peter Demeny.

Această întâlnire cu cititorii clujeni are loc în cadrul evenimentului “Zilele prozei”, organizat de Uniunea Scriitorilor din România- Filiala Cluj, în colaborare cu Catedra de Literatură română, teoria literaturii şi etnologie a Facultăţii de Litere, Universitatea “Babeş- Bolyai” din Cluj.

Gabriela Adameşteanu a mai publicat romanele: “Drumul egal al fiecărei zile” (1975) şi “Dimineaţă pierdută” (1984) şi povestirile “Dăruieşte-ţi o zi de vacanţă” (1979) şi “Vară-primăvară” (1989), precum şi două cărţi de publicistică – “Obsesia politicii” (1995) şi “Cele două Românii” (2000). În 2003, la Editura Polirom îi apare romanul “Întâlnirea”, reeditat, în versiune definitivă, în 2007. În 2008, Polirom a inclus cărţile Gabrielei Adameşteanu în colecţia sa de “Opere”.

Număr de vizualizări :1167


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro