“Oscar pentru inteligenţă”, Gala Olimpicilor din sectorul 2

oct. 8th, 2010 | By | Category: Proiecte

Astăzi, 9 octombrie 2010, ora 11:00, la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” din Bucureşti, peste 120 de elevi câştigători ai locurilor I, II, III şi ai menţiunilor la olimpiadele şcolare- faza naţională şi internaţională, precum şi 80 de cadre didactice îndrumătoare ale acestora, vor fi premiate de primarul Neculai Onţanu, în cadrul unei festivităţi organizate de Primăria sectorului 2.

Într-o atmosferă de sărbătoare, edilul sectorului 2 va înmâna, alături de numeroase personalităţi ale vieţii culturale şi sportive româneşti, premii substanţiale, a căror valoare se ridică la suma de 100.000 lei din sponsorizări (un miliard de lei vechi),  elevilor care au care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură şi dascălilor lor, la cea de-a V – a ediţie a evenimentului “Oscar pentru inteligenţă”.

Printre personalităţile marcante care vor participa alături de primarul Onţanu la această acţiune sunt: publicistul şi jurnalistul Tudor Octavian, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, preşedintele Secţiei Poezie din cadrul Uniunii Scriitorilor din România, filiala Bucureşti, scriitorul Dan Mircea Cipariu, şi actorul George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie.

Este cel de-al V-lea an consecutiv în care edilul sectorului 2 este singurul reprezentant al autorităţilor care continuă să susţină învăţământul românesc de cel mai înalt nivel şi premiază elitele care duc faima României dincolo de hotarele ţării, încurajând tânăra generaţie să obţină în continuare performanţe la olimpiadele naţionale şi internaţionale.

Număr de vizualizări :2546


2 Comments to ““Oscar pentru inteligenţă”, Gala Olimpicilor din sectorul 2”

 1. Felicitari pentru blog!Fain tare !
  Am si eu un site de poezii unul dintre cele mai vizionate de poezii romantice si as dori sa mi lasati un link cu blogul dumneavoastra ca sa va pun la favorite.
  Blogul este :
  http://cazacupaul.blogspot.com/
  Sa ne unim toti poetii!!!!!

 2. Rodica Anghel spune:

  Felicitari elevilor premianti!Felicit Primaria pentru efortul de a premia si in acest an elevii cu rezultate la Olimpiadele scolare si la competitiile sportive nationale.O initaitiva minunata, dar desigur cu scapari.
  Am spus despre asta si acum doi ani si anul trecut si sper ca o voi mai spune si de acum inainte atata timp cat micul meu campion,Andrei va fi un elev al sectoruli 2,premiant la concursurile nationale de inot si neinclus in lista de premiere a Primariei pe motiv ca se antreneaza la un club privat.Este greu de inteles pentru un copil de 10,11 sau 12 ani ca sta in aceeasi clasa cu copii care sunt premiati,ca inoata pe culoarele aceluiasi bazin, ca urca pe singura treapta de locul I a podiumului la concursul national,dar ca nu poate sa primesca statueta si sa fie premiat de primarul sectorului in care locuieste,invata ,inoata.Dealtfel asta era singura lui dorinta ca oamenii sa-i auda numele si sa primeasca statueta.Renunta la premiul in bani daca banii sunt o problema.
  In final, am ales sa-i aplaudam pe premianti si sa ne bucuram, ca macar astfel de premieri mai exista.Mult succes!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro