“Nişte fete”, în regia lui Cristian Juncu, cu Catrinel Dumitrescu şi Vlad Zamfirescu

oct. 28th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 29 octombrie 2010, şi sâmbătă, 27 noiembrie 2010, la Sala ArCuB (str. Batişte nr. 14, Bucureşti) va fi prezentat spectacolul “Nişte fete”, în regia lui Cristian Juncu şi scenografia Doru Badiu, cu actorii Catrinel Dumitrescu, Irina Velcescu, Cristina Florea, Andreea Vasile, Diana Cavallioti şi Vlad Zamfirescu. Spectacolul este organizat de ArCuB, în parteneriat cu Teatrul “George Ciprian” din Buzău şi Asociaţia Culturală „Catharsis”. Spectacolul este realizat cu sprijinul UNATC.

Nişte fete” de Neil LaBute este un spectacol despre dragoste şi trădare. Piesa de teatru prezintă povestea unui tânăr care îşi invită cinci foste iubite într-o cameră de hotel, ca să-şi lămurească trecutul şi pasiunea pentru ele. De ce? Pentru a se putea căsători cu sufletul împăcat. Întâlnirile cu pricina dezgroapă amintiri, şi scot la iveală nemulţumiri, discuţii, conflicte. Rezultatul este surprinzător, iar finalul neaşteptat.

Neil La Bute este un dramaturg american contemporan foarte apreciat care regizează şi filme, după scenarii proprii. Ultimul lui text, „Reasons to be Pretty”, se joacă pe Broadway, din martie 2009. Două piese ale sale: „Bash. O trilogie contemporană” şi „Shape of Things” (Forma lucrurilor) se joacă de cinci ani în Bucureşti, la Teatrul Act. „Autobahn” şi „The Mercy Seat” sunt de asemenea scrise de el şi au fost montate în Bucureşti şi în ţară.

Sponsor: Mavini

Partener media: Radio GUERRILLA

Număr de vizualizări :1867


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro