“MusiQualité: Prezentarea noutăţilor de la Mediateca „Charlotte Sibi”

oct. 27th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 28 octombrie 2010, ora 20:00, la Sage Café din Iaşi are loc evenimentul “MusiQualité: Prezentarea noutăţilor de la Mediateca „Charlotte Sibi”. Evenimetul este realizat cu sprijinul Centrului Cultural Francez din Iaşi.

Această întâlnire, organizată în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi, va fi o ocazie de a prezenta tinerilor câteva dintre talentele muzicii franceze şi francofone şi de a asculta câteva piese de pe albumele lor din fondul Mediatecii CCF.

Printre artiştii din program: BB Brunes, Benjamin Biolay, Coeur de pirat şi alte surprize de calitate.

Număr de vizualizări :1374


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro