“Doctorul nebun” şi “Ciobanul zburător” de Cătălin Muşat, la Biblioteca G. Bariţiu din Braşov

oct. 18th, 2010 | By | Category: Eveniment

Pe 22 octombrie 2010, ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană George Bariţiu din Braşov (Bdul Eroilor nr. 33) vor avea loc proiecţiile scurtmetrajelor realizate de Cătălin Muşat. Astfel, vor rula Doctorul nebun, (2004) şi “Ciobanul zburător” (2008). Proiecţiile vor fi urmate de discuţii. La eveniment va fi prezent regizorul Cătălin Muşat. Moderator: Mara Oprişiu, producător independent de film.

“Ciobanul zburător” spune povestea unor ciobani de la o stână din zona Sibiului, în apropierea căreia se construieşte un aerodrom. Proiectul este finanţat de televiziunea ARTE, de Centrul Naţional al Cinematografiei şi de Ambasada Franţei.

Număr de vizualizări :3619


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro