Pictură peisagistă la Centrul Cultural “Reduta” din Braşov

sept. 7th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 8 septembrie 2010, ora 17:00, la Centrul Cultural “Reduta” din Braşov are loc vernisajul expoziţiei pictorilor Elena Susanu Cimpoi din Brasov şi Czirjék Lajos din Târgu-Mureş. Expoziţia este deschisă publicului în perioada 8-18 septembrie 2010. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Plastici Mureş şi a Centrului Cultural “Reduta”.

Expoziţia de pictură peisagistă a celor doi artişti abordează două categorii ale peisajului adesea întâlnite în istoria artelor, şi anume peisajul de sine stătător şi peisajul compus. Intervenţia artistului de această dată constă în regruparea obiectelor existente în peisaj, în operarea cu contrastul de umbră şi lumină, mişcare şi statică.

Număr de vizualizări :1376


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro