Concursul “Cele mai frumoase fotografii de toamnă”

sept. 12th, 2010 | By | Category: Eveniment

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, prin Departamentul Cultural Artistic şi „Atelierele de lectură ale poetei Angela Baciu”, organizează un nou concurs adresat copiilor şi adolescenţilor, intitulat “Cele mai frumoase fotografii de toamnă”.

La acest concurs se pot înscrie elevi din clasele I-XII, iar premiile oferite vor consta în cărţi şi diplome. Totodată, fotografiile câştigătoare vor fi expuse într-o expoziţie de fotografie chiar în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Condiţii de participare: Fiecare concurent va trimite prin poştă minim 15-20 de fotografii color, alb-negru şi/sau în sepia; fotografiile trebuie să aibă formatul 20 x 25 sau mai mari; fiecare fotografie va avea pe faţă o etichetă (sau scris direct din calculator) cu datele concurentului: numele şi prenumele, vârsta, şcoala, tema/sau locul fotografiei – scris citet, pentru a face dovada că sunt realizate chiar de concurenţi; în plic se va introduce şi o fişă cu datele personale şi de contact.

Data limită de trimitere a plicurilor este 30 septembrie 2010 – data poştei, pe adresa Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi: Str. Brăilei nr.134, Galaţi, pentru Departamentul Cultural Artistic. Pe plic este necesar să se specifice “pentru concurs”; plicurile se pot depune şi la secretariatul instituţiei, et.1.

Nu se acceptă fotografii trimie pe e-mail.

Coordonatorul proiectului este Angela BACIU – scriitor, consilier cultural în cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Număr de vizualizări :2086


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro