“U. M. 0666” de Dan Coste

sept. 26th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Jurnalistului Dan Coste i-a apărut volumul al doilea “U.M. 0666” din trilogia intitulată “Microsoft- Îngerul păzitor”, Editura Aldo Press. Totodată, al treilea volum al acestei trilogii este în lucru şi va purta, cel mai probabil, titlul “Conspiraţia OLAF”.

“Ca rezultat al investigaţiilor mele jurnalistice de mai bine de cinci ani şi jumătate, dar, mai ales, a repetatelor sesizări privind delapidarea unor fonduri comunitare de coeziune (PHARE), OLAF (Oficiul European de Luptă Antifraudă de la Bruxelles) a catadicsit să-mi comunice că vor reanaliza cazul închis cu „Non-Case” în 2005. Deşi, între timp, presa românească a vuit pe tema pirateriei software şi a şmecheririi banilor europeni coordonate de Sebastian Vlădescu, marele finanţist al României. Cu complicitatea directă a fostului ambasador al Europei în ţara noastră, stimatul Jonathan Scheele. Probabil că l-a acest rezultat a contribuit şi faptul că ambele volume ale trilogiei mele au fost expediate tuturor comisarilor europeni şi altor organisme de decizie de la nivelul UE. Inclusiv traducerea în limba engleză pe suport CD.”, a spus autorul.

Număr de vizualizări :1666


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro