“Totul despre femei” în regia lui Felix Crainicu

sept. 9th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 16- 17 septembrie 2010, ora 19:00, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” (sala Studio) din Arad, are loc spectacolul “Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu.

Ineditul acestui spectacol constă în faptul că regizorul şi-a ales două distribuţii. Din prima distribuţie fac parte actriţele Roxana Sabău, Angela Varjasi şi Mariana Tofan, iar o a doua distribuţie este formată din actriţele Adriana Ghiniţă, Liliana Balică şi Dorina Darie Peter.

“Totul despre femei” prezintă cinci poveşti diferite. În fiecare dintre acestea, 3 femei trec prin locuri şi situaţii care, la o primă vedere, par a nu avea legătură între ele. Spectacolul arată ce face voit, nevoit, conştient sau din instinct, femeia atunci când se vede pusă în diferite situaţii.

Din fiecare distribuţie fac parte trei actriţe care au o sarcină destul de grea: pe parcursul a 15 scene ele trebuie să interpreteze cinci personaje diferite, trecerea de la un caracter la altul făcându-se în doar câteva secunde.

Pentru a afla ce distribuţie doriţi să urmăriţi, găsiţi mai multe detalii pe pagina web: http://www.teatrulclasic.ro/

Număr de vizualizări :1979


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro