“Sudul Basarabiei- Ţinut uitat de oameni şi de Dumnezeu”

sept. 21st, 2010 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 22 septembrie 2010, ora 15:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi în cadrul “Atelierelor de lectură ale poetei Angela Baciuşi Cenaclului „Ion Chiric”, are loc evenimentul “Sudul Basarabiei- Ţinut uitat de oameni şi de Dumnezeu”.

La eveniment va participa scriitorul şi jurnalistul Vadim Bacinski.

Programul va cuprinde lansări de carte- “Sudul Basarabiei- Ţinut uitat de oameni şi de Dumnezeude Vadim Bacinski, Editura Sinteze (2010) şi o lectură a autorului, precum şi o amplă expoziţie fotografică cu aceeaşi tematica- Basarabia- realizate de scriitor. Proiectul este coordonat de scriitoarea Angela Baciu, consilier cultural la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Număr de vizualizări :1398


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro