“Rien ne va Plus – Architectura în vremuri de criză”

sept. 12th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 16 septembrie – 21 noiembrie 2010, la Pavilion Unicredit (Şos. Nicolae Titulescu 1, Bucureşti), are loc expoziţia itinerantă de arhitectură “Rien ne va Plus – Architectura în vremuri de criză”, organizată de către biroul de arhitectură danez şi olandez “Powerhouse Company”, ca un eveniment în cadrul Bienalei de Arhitectură Bucureşti şi este sprijinită de către Ambasada Regatului Ţărilor de Jos. Vernisajul expoziţiei are loc în data de 16 septembrie 2010, ora 19:00 la Pavilion Unicredit.

Expoziţia „Rien ne va Plus” este organizată de către biroul de arhitectură danez şi olandez ”Powerhouse Company”, şi examinează legitimitatea arhitecturii în contextul actualei crize economice. Autorii cercetează industria construcţiilor şi mecanismele economice, sociale şi culturale din spatele acesteia.

Itinerarea expoziţiei este organizată de către Asociaţia Zeppelin şi Uniunea Arhitecţilor din România, în colaborare cu Pavilion Unicredit.
Pavilion Unicredit este un centru pentru artă şi cultură contemporană, un spaţiu independent work-in-progress, spaţiu de producţie şi cercetare a vizualului, a discursivului şi a performativului. Este un spaţiu al gândirii critice  care promovează o înţelegere implicată socio-politic a artei şi a instituţiilor culturale.

Număr de vizualizări :1366


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro