“Oniria. Jurnal de vise (1985-1989)” de Corin Braga

sept. 6th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dacia XXI a apărut a doua ediţie a volumului semnat de Corin Braga, “Oniria. Jurnal de vise (1985-1989)”, cu un studiu introductiv de Horea Poenar, coordonatorul colecţiei “Corin Braga”.

“Orice autor, fie el scriitor, ori cărturar, ajunge la o vârstă a “bilanţurilor”. Prin forţa împrejurărilor cărţile au apărut la diverse edituri, în condiţii grafice diferite. Colecţia de autor îşi propune să etaleze ce este mai semnificativ şi poate rămâne, prin validarea critică, în timp, a unor cărţi valoroase, reprezentative pentru creatorul lor. Corin Braga este un scriitor complex: romancier, eseist, teoretician şi critic literar, traducător. Fiecare dintre laturile activităţii sale merită cunoscută. Acum prezentăm romancierul.”, a scris Ion Vădan pe coperta patru a volumului.

Alte volume de proză ale autorului, publicate la Editura Dacia XXI: “Claustrofobul” şi “Hidra”.

Număr de vizualizări :1656


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro