“O carte pentru tine”, la Galaţi

sept. 6th, 2010 | By | Category: Eveniment

Începând cu toamna acestui an, Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, prin Departamentul Cultural Artistic, organizează o nouă colectă de carte intitulată „O CARTE PENTRU TINE”. Această campanie este coordonată de scriitoarea Angela Baciu, cu sprijinul directorului Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, ec. Ovidiu Ioan Manole.

Acest proiect de donare de carte  îşi propune să readucă în atenţia tuturor importanţa cărţii şi a lecturii. Dacă în biblioteca ta ai o carte pe care nu o mai citeşti, nu o mai doreşti, pe care nu vrei s-o mai păstrezi sau pur şi simplu vrei să o donezi, aceasta poate fi adusă şi donată la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi,  la secretariat. Cărţile strânse vor ajunge în bibliotecile şcolilor din satele şi comunele gălăţene.

“Chiar dacă în biblioteca ta ai cărţi vechi, rupte, prăfuite, cu paginile îndoite, nu le arunca la coş, cineva are nevoie de ele. Vino şi vom iniţia împreună o nouă bibliotecă, cărţile tale vor ajunge pe băncile şcolii pentru copiii noştri. Alătură-te proiectului nostru.Vino să donezi o carte, fiecare copil din jurul nostru trebuie ajutat şi sprijinit.”, a declarat coordonatorea acestui proiect, scriitoarea Angela Baciu.

Număr de vizualizări :2665


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro