“Maestrul mason şi arta regală” de Ştefan Mâşu

sept. 28th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

În luna septembrie a acestui an, în colecţia “Biblioteca RAO”, a apărut volumul “Maestrul mason şi arta regală” de Ştefan Mâşu, Editura RAO.

“Slujită de o bibliografie demnă de cel mai viu interes, lucrarea de faţă propune – dincolo de didactica manualului privind ritualul, prerogativele şi comentariul explicativ presupuse de exigenţele gradului de Maestru Mason, acompaniate şi de trimiterile bogate la istoria şi feţele, de-a lungul timpului, ale acestui grad – largi comentarii, remarcabile prin rezonanţa lor filosofică şi culturală în general, venind să constituie şi pentru cititorul foarte avizat un autentic compendiu de filosofie care are darul de a ne oferi prilejul să luăm contact cu direcţiile actuale, mondiale şi de cercetare, dar şi de dezvoltare şi de concordanţă ale filosofiei morale masonice cu imperativele dezvoltării sociale şi ale progresului cunoaşterii în general.”, a scris pe coperta a patra a volumului scriitorul Dinu Săraru.

Ştefan Mâşu s-a născut în 1945 şi este economist, Doctor în Ştiinţe (1975), Doctor Honoris Causa (2006), Înalt Demnitar în Masoneria română şi Internaţională. A publicat mai multe cărţi în domeniul Francmasoneriei şi ezoterismului, printre care: “Rozicrucienii sunt printre noi” (2007), “Adevăraţii Templieri” (2008), “Francmasoneria Dezvăluită” (2009), “Revelaţiile Ucenicului Mason” (2009), “De la Ucenic la Calfă în Francmasonerie” (2010), precum şi în domeniul relaţiilor economice şi financiar-bancare (coautor), “Criza, Anticriza şi Noua Ordine Mondială” (2009).

Număr de vizualizări :1265


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro