“Invitat la Săvârşin” de Dumitru Bădiţa

sept. 14th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

În curând, la editura nou înfiinţată “Casa de Pariuri Literare”, va apărea volumul scriitorului Dumitru Bădiţa, “Invitat la Săvârşin(seria Poezie, colecţia Poem în proză).

“Invitat la Săvârşin” e o comedie serioasă, chiar foarte serioasă, ba poate chiar prea serioasă, dacă luăm în calcul şi sfârşitul, care face cât o Apocalipsă (nu spun mai multe, ca să nu fac pe spoiler-ul). În plus, poema aceasta bufă despre seriozitatea condiţiei de poet mai are o calitate esenţială: e una dintre puţinele cărţi douămiiste care îţi dau certitudinea că minimalismul nu e un efect al lipsei de imaginaţie.”, a scris Radu Vancu pe coperta a patra a volumului.

Număr de vizualizări :1328


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro