“Concurs Naţional de Poezie Haiku”

sept. 15th, 2010 | By | Category: Eveniment

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi organizează “Concursul Naţional de Poezie Haiku”, adresat elevilor din clasele V-XII. Coordonatorul proiectului este scriitoarea Angela Baciu, consilier cultural al Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Condiţii de participare: se vor trimite 15 poeme haiku semnate cu un motto, într-un plic închis. Separat, în plic, elevii sunt rugaţi să ataşeze un CV şi datele de contact. Elevii pot să se înscrie până la data de 20 decembrie 2010 (data poştei). Plicurile vor fi trimise pe  adresa Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi (Str. Brăilei nr. 134, Galaţi). Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 15 ianuarie 2010.

Număr de vizualizări :1347


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro