“Bestia” de Alex Flinn, un roman pe gustul tinerilor

sept. 9th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO a apărut volumul “Bestia” de Alex Flinn, în traducerea lui Shauki al-Gareeb, un fantasy romance pentru tinerii cititori, dar nu numai.

Acest volum a fost deja ecranizat, în regia lui Daniel Barnz, cu actorii Mary-Kate Olsen, Erik Knudsen, Dakota Johnson, Peter Krause şi Alex Pettyfer în rolurile principale.

“Sunt o bestie. O bestie. Nu chiar un lup sau un urs, o gorilă sau un câine, ci o creatură nouă, oribilă, bipedă cu colţi şi gheare şi păr peste tot. Sunt un monstru. Credeţi că vorbesc de basme? În nici un caz. Totul se întâmplă în New York. Acum. Nu este o diformitate, nu este o boală.

Şi voi rămâne aşa pentru totdeauna, distrus, dacă nu reuşesc să rup vraja. Da, vraja, vraja pe care vrăjitoarea din clasa de engleză a aruncat-o asupra mea. De ce m-a transformat într-o bestie care

se ascunde ziua şi bântuie noaptea? Am să vă spun. O să vă spun cum am fost Kyle Kingsbury, tipul care şi-ar fi dorit oricine să fie, cu bani, arătos, viaţă perfectă. Şi o să vă mai spun şi cum am devenit… o bestie.”, a scris autorul.

Alex Flinn este o autoare de romane pentru tineri adulţi. Până în prezent a a publicat şapte volume, de succes. S-a născut la Glen Cove, New York şi a copilărit în New York şi Miami, Florida. La vârsta de cinci ani a început deja să-şi dorească să devină scriitoare.

Număr de vizualizări :2596


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro