“Atelier de pictură şi creativitate”

sept. 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

Pe 4 octombrie 2010, ora 18:30, la Fundaţia Calea Victoriei din Bucureşti se dă startul unei noi serii de întâlniri creative, desfăşurate sub forma unui “Atelier de pictură şi creativitate”, structurat în zece etape distincte. El este suţinut de lectorul Cristina Marian.

Astfel, într-o atmosferă relaxată şi prietenoasă, atelierul de pictură şi creativitate propune atât tinerilor cât şi adulţilor analizarea şi înţelegerea elementelor esenţiale pe care le are în vedere orice artist plastic când pictează, desenează sau creează obiecte. Finalitatea atelierului este, dincolo de însuşirea şi înţelegerea tehnicilor şi principiilor de bază în artele plastice, crearea de obiecte pe care fiecare cursant le poate decora şi realiza, cu sprijinul lectorului.

Obiectele pe care cursanţii le pot crea pot fi o lucrare în sine sau diverse obiecte care pot fi oferite în dar sau folosite de “artistul” care le creează: elemente de vestimentaţie, lămpi, veioze, rame-fotografii, oglinzi, cutiuţe, boluri, tăvi, suporturi de pahare, blaturi de lemn=panou decorativ, suporturi de creioane, ceramică, ghivece de flori, vaze, căni, pahare s.a.m.d. Obiectele (care pot fi aduse de cursanţi sau aduse de profesor) vor fi pictate/decorate la curs.

Număr de vizualizări :2430


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro