„Seniorii imaginației”, o integrală a science fiction-ului românesc

aug. 22nd, 2010 | By | Category: Proiecte

Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy împreună cu Editura Eagle demarează un proiect ambiţios care se va derula pe parcursul mai multor ani. Acest proiect, unic în România, îşi propune să strângă într-o singură colecţie întreaga literatură science fiction de limbă română, de la origini până la sfârşitul mileniului II.

SRSFF şi Eagle Publishing House au înfiinţat în acest scop colecţia Seniorii imaginaţiei”, gândită ca un instrument de repunere în circuitul cultural atât a volumelor de science fiction, fantastic ori fantasy, cât şi cele de teorie şi critică literară a genului, scrise de autori români. Intervalul pe care îl va acoperi această colecţie se întinde pe parcursul a două secole (XIX şi XX) şi va conţine volume de autor, antologii de autori români, ori chiar antologii inedite, acolo unde va fi cazul, acestea din urmă mai ales cu autorii români ale căror texte au apărut în diferite publicaţii, dar niciodată în volum.

Cărţile sunt disponibile deocamdată pe binecunoscuta librărie virtuală Amazon. De la 1 septembrie 2010, vor fi prezente pe Amazon şi versiunile pentru e-book-readerul Kindle. Se are în vedere ca versiunile electronice să acopere, în viitor, cât mai multe formate. După 20 septembrie 2010, ediţiile print vor fi disponibile la vânzare şi în România, la un preț accesibil.

Mai multe detalii pe www.srsff.ro

Societatea Română de Science Fiction și Fantasy

Număr de vizualizări :1024


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro