“Psihoterapie & Consiliere Psihodinamică” de Susan Howard

aug. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Una dintre cele mai recente cărţi apărute la Editura Herald pe perioada verii este volumul “Psihoterapie & Consiliere Psihodinamică” de Susan Howard, o lucrare indispensabilă terapeuţilor din domeniul consilierii şi psihoterapiei psihodinamice.

Utilă nu doar specialiştilor dar şi amatorilor dornici să se iniţieze în practica abilităţilor psihodinamice, cartea de faţă este prima care tratează în mod sistematic competenţele şi tehnicile identificate ca centrale pentru enunţarea practicii psihodinamice efective. Lucrarea asigură terapeutului un cadru de dezvoltare a abilităţilor şi de punere în practică a acestora prin discutarea modalităţilor de intensificare a dezvoltării personale, descrierea competenţelor într-un mod sistematic, folosirea materialului cazuistic pentru a ilustra competenţele şi dilemele precum şi prezentarea tehnicilor de supervizare.

Tratând nu doar cum să se implementeze abilităţile, ci şi de ce sunt implementate, această carte oferă o bază solidă şi în acelaşi timp accesibilă tuturor celor care doresc să pună în practică abilităţile psihodinamice.

Număr de vizualizări :1423


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro