“Pământenii”, un film despre atrocităţile comise împotriva animalelor

aug. 4th, 2010 | By | Category: Eveniment

Vineri, 6 august 2010, ora 20:30, la Ceainăria Serendipity din Bucureşti are loc proiecţia filmului documentar Pământenii”, realizat de Shaun Monson prin Nation Earth şi prezentat de Joaquin Phoenix. Acest documentar este un bun “manual” al înţelegerii stilului de viaţă vegetarian şi al atrocităţii căreia îi sunt supuse animalele, pentru a ajunge pe masa oamenilor.

Un film dur, dar realist, documentarul prezintă filmări cu camera ascunsă care surprind felul în care sunt exploatate animalele pentru hrană, modă, distracţie sau experimente ştiinţifice.

Vei afla, astfel,  informaţii cu adevărat importante. Unele, din păcate, sunt şocante, iar concluziile pe care spectatorul le va trage, pot fi la fel de terifiante. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa  http://www.svr.ro/ sau website-ul filmului: www.earthlings.com.

Evenimentul este organizat de Societatea Vegetarienilor din România, cu sprijinul Ceainăriei Serendipity. Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1702


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro