“La asfinţit” de Stephen King

aug. 12th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Nemira a apărut volumul La asfinţit” de Stephen King, în colecţia “Suspans”, în traducerea lui Mircea Pricăjan.

Volum al întoarcerii la origini, dar şi al continuării unei tradiţii personale, “La asfinţit” oferă treisprezece povestiri în care terifiantul se împleteşte cu umanul, iluzia cu realitatea, suferinţa cu acalmia mântuirii. Un reuşit exerciţiu de dozaj, de distilare a materiei epice, o demonstraţie a puterii lui Stephen King de a fi nu doar pictor de fresce ample, ci şi bijutier iscusit.

Un regal pentru împătimiţii scrierilor lui Stephen King, dar şi pentru toţi amatorii de literatură de calitate, indiferent de numele şi renumele autorului.

Număr de vizualizări :1241


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro