“Imperfecţi, liberi şi fericiţi. Practici ale stimei de sine”de Christophe André

aug. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

În colecţia “Psihologie practică” a Editurii Trei a apărut volumul “Imperfecţi, liberi şi fericiţi. Practici ale stimei de sinede Christophe André, în traducerea lui Nicolae Balotă.

Să fii în sfârşit tu însuţi. Să nu îţi mai pese de impresia pe care o faci. Să acţionezi fără să te temi nici de eşec, nici de judecata altora. Să nu mai tremuri la gândul respingerii. Şi să îţi găseşti liniştit locul printre ceilalţi.
Cartea aceasta vă va ajuta să înaintaţi pe calea stimei de sine. Să o construiţi, să o reparaţi, să o protejaţi. Ea vă va ajuta să vă acceptaţi şi să vă iubiţi, chiar dacă sunteţi imperfecţi. Nu ca să vă resemnaţi, ci ca să evoluaţi mai bine. Imperfecţi, dar liberi şi fericiţi…

Christophe André este psihiatru şi psihoterapeut, autor al unor cărţi de mare succes internaţional. Dintre acestea, Editura Trei a publicat: “Cum să ne purtăm cu personalităţile dificile”,”Cum să te iubeşti pentru a te înţelege mai bine cu ceilalţi”, “Cum să ne exprimăm emoţiile şi sentimentele” (împreună cu François Lelord), “Cum să ne eliberăm de frica de ceilalţi (împreună cu Patrick Légeron) şi “Stările sufleteşti”.

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro