“Câinii turbaţi” de James Grady

aug. 10th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Thrillerul “Câinii turbaţi” de James Grady, în traducerea Andreei Seler, a apărut de curând la Editura Rao, în colecţia “Carte de buzunar”.

Câini turbaţi reprezintă unul dintre cele mai incitante thrillere din ultimii ani, un roman cu un ritm extrem de alert, cu eroi care pătrund cu repeziciune în minţile şi inimile cititorilor, un amestec nemaivăzut de suspans, satiră şi roman revelatoriu. Protagoniştii sunt patru bărbaţi şi o femeie; odinioară cei mai buni războinici ai Americii, cei mai buni dintre cei mai buni, au devenit acum „câini turbaţi” – victime ale unei înscenări, fugari, vânând un trădător care se ascunde în cadrul CIA. Câini turbaţi este o explozie de acţiune, cu războaie între spioni, care se desfăşoară din Irak până în New York, din Bosnia în Vietnam şi Washington. Cu specialităţi precum abilitatea de a mânui cu eleganţă cuţitul în întunericul aleilor dosnice, de a detona bombe şi de a organiza incursiuni secrete pentru a obţine informaţii, cei cinci eroi scot la iveală lumi inedite aflate în spatele acestei lumi pe care noi o numim realitate.

Număr de vizualizări :1212


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro