Un scriitor “fals din cap până în picioare”, pe scenă

iul. 1st, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 2 iulie 2010, ora 20:00, la Casa de Cultura “Mihai Ursachi” (Bd. Carol I, Parcul Copou, Iaşi), are loc spectacolul “Face2 Face”, în regia lui Andrei Ciobanu.

“Face2Face” sau ce se întâmplă când un scriitor “fals din cap până în picioare”, neîmpăcat pe deplin cu propria lui sexualitate, care suferă de schizofrenie şi de dedublarea personalităţii, care e atras de viciul băuturii, care nu s-a putut integra în societate şi a fost respins de aceasta, e pus faţă în faţă cu personalitatea din oglindă şi duce o luptă până la moarte cu aceasta. O dramă a individului sau o comedie a destinului la adresa individului. Un alt fel de one man show.
Interpretează:  Andrei Ciobanu, Cristian Lupu şi Paul Constantin (chitară).

Număr de vizualizări :1431


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro