ICR la “Ziua Culturală”

iul. 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 26 iulie – 1 august 2010, pe terasa La Motoare din Bucureşti, are loc a V-a ediţie a Festivalul ADfel, organizat de de IqAds împreună cu 24-FUN. Miercuri, 28 iulie 2010, orele 18:00-21:30, în cadrul Festivalului de publicitate neconvenţională ADfel, Institutul Cultural Român va participa la “Ziua Culturală” cu un spaţiu de prezentare dedicat Editurii ICR şi cu un îmbietor „meniu cultural“.

Singurul festival de acest gen din România, ADfel promovează gândirea alternativă în publicitate şi metodele neconvenţionale de comunicare a mesajelor către consumatori. Ziua Culturală ADfel este consacrată fundaţiilor, institutelor culturale şi ONG-urilor.

Număr de vizualizări :1302


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro