Dezlegare la “Concursul de Gătit Sănătos, Vegetarian!”

iul. 8th, 2010 | By | Category: Eveniment

Duminică, 11 iulie 2010, ora 18:00, în Clădirea Zepter (Bd. Unirii nr. 70, Bucureşti) are loc “Concursul de Gătit Sănătos, Vegetarian!” Evenimentul este organizat de SRV (Sociatatea Vegetarienilor din România), împreună cu partenerul evenimentului, firma Zepter.

În cadrul “Concursului de Gătit Sănătos, Vegetarian!” două echipe din SVR se vor întrece în prepararea sortimentelor culinare, una dintre ele fiind condusă de Ruxi, cealaltă de Marius. Se vor prepara mâncăruri exotice, din diferite colţuri ale lumii, aromate cu condimente minunate. Cei ce aprticipă la eveniment vor primi reţetele acestor preparate, pentru a le găti acasă. Dintre sortimentele gătite şi reţetele ce pot fi ale dumneavoastră, menţionăm: Jap Chae (salată coreeană cu susan şi paste de cartof dulce);  curry rosu tailandez de legume si tofu cu taietei de orez ; chana masala (mâncare indiană de năut) cu orez indian; tocăniţă vest-africană cu arahide; pate arabesc de năut ; deliciul lui Budha – reţetă chinezească vegetariană foarte populară ; milk shake (din lapte de soia) cu cardamon şi alte mirodenii.

Pe lângă surpriza acestor preparate inedite, se vor acorda 7 premii ce vor fi înmânate în urma tombolei organizate la faţa locului.

Număr de vizualizări :1789


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro