“Eu l-am ucis pe Kennedy” de Manuel Vázquez Montalbán

iul. 26th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Art a apărut volumul Eu l-am ucis pe Kennedy” de Manuel Vázquez Montalbán, un roman poliţist care combină absurdul lui Kafka şi imaginaţia à la Calvino, despre asasinatul care a pus pe jar o lume întreagă. Volumul a apărut în seria de autor Manuel Vázquez Montalbán, în traducerea din limba spaniolă a Ilenei Scipione.

În romanul lui Montalban asistăm la „naşterea” unuia dintre cei mai cunoscuţi detectivi din lumea literaturii: Pepe Carvalho. Misiunea acestui volum esenţial pentru amatorii de intrigi poliţiste se concentrează în jurul uneia dintre cele mai cunoscute enigme ale politicii moderne: asasinarea lui J.F. Kennedy.

Număr de vizualizări :1273


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro