Marius Bodochi alias Salieri în “Amadeus”

iun. 21st, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 22 iunie 2010, ora 18:30, la Opera Naţională din Bucureşti are loc spectacolul “Amadeus” în regia lui Marcel Ţop. În rolul maleficului Salieri va urca pe scenă Marius Bodochi, iar Răzvan Oprea îl va interpreta pe Mozart.

Despre interpretarea lui Marius Bodochi, Mihaela Dordea scria în New York Magazine şi Curentul Internaţional: „Marius Bodochi este unul dintre puţinii, rarii actori care au forţa să exprime cu atâta eleganţă un astfel de personaj. Aş spune despre Marius Bodochi că este un artist, un creator al imaginii din toate unghiurile ei, psihologic, până la identificare fizică, prin puterea de expresie, prin nuanţele subtile pe care numai un mare artist le sesizează la un personaj de factura lui Salieri.”

Număr de vizualizări :2607


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro