Decernarea premiului „International House pentru cunoaşterea limbii române”

iun. 29th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine,  1 iulie 2010, ora 12:00, la sediul International House din T-Center (str. Lânăriei nr. 93-95, Bucureşti) are loc conferinţa de presă prilejuită de încheierea mandatului excelenţei sale Robin Barnett în calitate de ambasador al Marii Britanii în România. Excelenţei sale i-a fost acordat totodată „Premiul International House pentru cunoaşterea limbii române”, acordat de International House, liderul cursurilor de engleză şi de română pentru străini în România.

“ În fiecare zi citim despre diferenţele dintre noi la nivel european, dar în realitate, în ultimul rând, am rezolvat împreună fiecare problemă importantă la nivel european, inclusiv dacă discutăm despre criză economică.”, declara E. S. Robin Barnett în emisiunea “Europa ne priveşte” de pe postul naţional de televiziune, TVR 1.

Număr de vizualizări :1178


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro