Colocviul “Starea poeziei contemporane”, în cadrul Târgului Naţional al Cărţii de Poezie

iun. 3rd, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 4 iunie 2010, ora 15:00, în Rotonda MNLR (Bdul Dacia nr. 12, Bucureşti), are loc colocviul pe tema “Starea poeziei contemporane”. Invitaţi: Alexandru Muşina, Carmen Muşat, Cosmin Ciotloş, Eugen Negrici, Paul Cernat, Mihai Iovănel. Moderator: Mircea Martin. Amfitrion: Lucian Chişu.

Cu o ritmicitate aproape ameţitoare, dăm la tot pasul de propoziţiile împământenite “nu se citeşte poezie”. Acest Târg Naţional al Cărţii de Poezie, cu subtitlul “Tu nu citeşti poezie?”, aduce faţă în faţă personalităţi culturale implicate în fenomenul poeziei actuale, ce vor răspunde provocărilor publicului la acest colocviu. Ei vor oferi câteva dintre cele mai avizate răspunsuri cu privire la adevărata stare a poeziei contemporane, fie citite, fie publicate, fie în manuscrise, în festivaluri, în stradă sau în curs de a devenit vizibilă pentru toţi cei ce au gustul lecturii.

Număr de vizualizări :1412


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro