“Vreau să fiu actor!”

iun. 21st, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 28-29 iunie 2010, la Craiova are loc Gala de Artă Teatrală “Vreau să fiu actor!, cu spectacole ale studenţilor promoţiei 2010 de la Departamentul de Artă Teatrală al Universităţii din Craiova, Artele spectacolului de teatru – Actorie şi cu simpozioane pe diverse teme de actualitate educaţional artistică .

Gala de Artă Teatrală “Vreau să fiu actor!” a fost înfiinţată în anul 2008, iar şcoala de teatru a fost înfiinţată în anul 1995 de actorul şi regizorul, prof.univ.dr. Remus Mărginean. Astăzi, ea dispune de un sediu modern, cu o dotare de excepţie, cu săli de cursuri de specialitate, bibliotecă, Studio şi o Sală de spectacole proprie, înaugurată la începutul acestui an universitar.

Craiova, 28-29 iunie 2010

Luni, 28 iunie 2010:

–  11h00 Deschiderea oficială Aula Al. Buia (cuvânt de deschidere

Rector şi Decan)

–  17h00 Simpozion de comunicări pe tema: Educaţia artistică

universitară în România Europeană- Daria Dimiu

–  19h00 Spectacolul Circul Matteo” de Adrian Lustig,

regia Alina Rece scenografia Alina Rece, costume şi asistenţă

scenografie Claudia Antonie

Marţi, 29 iunie 2010:

– 17h00 Simpozion de comunicări pe tema: Educaţia artistică

universitară în România Europeană- Daria Dimiu

– 19h00 Spectacolul „Jacques sau Supunerea” de Eugene Ionesco

regia Adrian Andone, scenografia Adriane Andone,

pictor executant Ioana Andone, costume Costinela Ungureanu.

Număr de vizualizări :2037


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro