“Claribel”, noua mascotă a TNO în programele pentru copii

iun. 22nd, 2010 | By | Category: Postcard

Ieri, 22 iunie 2010, Teatrul Naţional de Operetă “Ion Daciana desemnat proiectul câştigător al Concursului de Design “Creează Mascota TNO”. Mascota Claribel” creată de Ana Bănică a fost favorita juriului alcătuit din Răzvan Ioan Dincă, Director General al Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, Alina Moldovan, Director de Comunicare şi Marketing al TNO “Ion Dacian”, Mirela Dăuceanu, artist plastic şi Titus Percea, marketing manager.

În urma primei sesiuni a concursului, conducerea TNO a decis extinderea perioadei de înscrieri, deoarece propunerile, deşi ambiţioase, nu erau în concordanţă cu imaginea pe care teatrul dorea să o promoveze în vederea dezvoltării activităţilor pentru copii.

Astfel, în perioada 1 mai – 1 iunie 2010 a avut loc o a doua sesiune de participare, aceasta fiind deschisă atât lucrărilor propuse în prima fază, cărora li se puteau aduce modificări, cât şi proiectelor noi. Condiţia de înscriere a fost aceea de a respecta cerinţele specificate de juriu cu ocazia anunţării concluziilor primei etape a concursului.

În urma unor deliberări temeinice, premiul a revenit mascotei Claribel, realizată de artistul plastic Ana Bănică. Mascota câştigătoare va fi folosită de Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian” ca un ambasador al programelor dedicate copiilor: viitoare workshopuri, evenimente de la Studioul pentru Copii, sau chiar spectacole pentru copii, Claribel având potenţialul de a deveni un personaj carismatic şi atractiv pentru micii spectatori.

Număr de vizualizări :1173


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro