“Zilele de poezie Constantin Virgil Bănescu”, ediţia I

mai 12th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 14-15 mai 2010, la Târgovişte se desfăşoară prima ediţie a Zilelor de poezie Constantin Virgil Bănescu”. Evenimentul este organizat de Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni sub patronajul Uniunii Scriitorilor din România.

Mâine, 14 mai 2010, ora 11:00, la Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni (Str. Justiţiei nr. 7) are loc un atelier de poezie sub îndrumarea lui Răzvan Ţupa, la care vor participa elevi şi profesori ai şcolilor din judeţul Dâmboviţa.

Sâmbătă, 15 mai 2010, ora 11:00, la Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni are loc un recital de poezie, unde sunt invitaţi poeţii: Octavian Soviany, Răzvan Ţupa, Gabriel Daliş, Claudiu Komartin, Sorin Despot, Laura Huşti, George Geacăr, Grigore Grigore şi Iancu Vale.

De la ora 13:00 are loc decernarea premiului pentru debut “Constantin Virgil Bănescu”, Ediţia I.

Număr de vizualizări :1412


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro