“Poetic este petrecere” la cea de-a 135-a ediţie

mai 19th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 20 mai 2010, ora 21:00, în Club Expirat din Bucureşti  are loc petrecerea de celebrare a 5 ani de existenţă a “Poeticilor cotidianului”.

Poezia va fi mixată cu muzici de DJ Bully, iar cei care vor participa vor putea să-şi performeze poemele preferate. Vor mai avea loc concursuri, mixuri şi alte surprize.

Ediţia 135 a Poeticilor cotidianului pune în practică un concept relaţional: “poetic este petrecere –POETRY PARTY – petrecerea de 5 ani de poetici este petrecerea ta”

Cei care doresc să participe sunt rugaţi să ia cu ei poemele preferate, pregătiţi să le şi citească.

Număr de vizualizări :1362


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro