“Dimineaţă pierdută” la Chişinău

mai 20th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 21 mai 2010, ora 11:00, în cadrul Zilelor de literatură română la Chişinău, (ediţia I-a), la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Istorie şi Filosofie (blocul central, aula 511, str. Mateevici, nr. 60, Chişinău), are loc conferinţa „Literatura română în comunism” în prezenţa lui Eugen Negrici.

De la ora 17:00, la librăria din Centru (Bd. Ştefan cel Mare, nr. 126, Chişinău), Gabriela Adameşteanu se întâlneşte cu publicul pentru discuţii şi lecturi din volumul “Dimineaţă pierdută”, Editura Polirom.

La ora 19.00, la Restaurantul Passepartout (str. Mihail Kogalniceanu, nr. 62, Chişinău), Aurelia Borzin, Claudiu Komartin, Alexandru Vakulovski şi Elena Vlădăreanu vor participa la lecturi şi dezbateri: “Poezia tânără din Republica Moldova şi România”. Moderator: Emilian Galaicu-Păun.

Evenimentul se ve încheia cu un concert susţinut de formaţia “Trigon”, începând cu ora 21.00, la Teatrul municipal „Satiricus, I. L. Caragiale” (str. Mihai Eminescu, nr. 55, Chişinău).

Număr de vizualizări :1085


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro