“De la Ucenic la Calfă în Francmasonerie” de Ştefan Mâşu

mai 16th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura RAO a apărut cel mai recent volum semnat de Ştefan Mâşu, “De la Ucenic la Calfă în Francmasonerie”. Acest volum e potrivit gustului cititorilor pasionaţi de literatură francmasonică, de popularizarea sau aprofundarea ideilor legate de viziunea românească asupra fenomenului francmasonic.

Autorul scrie în volumul “De la Ucenic la Calfă în Francmasonerie”: “Credeam că Masoneria va trebui să evolueze şi va evolua; este o provocare majoră să-şi traseze, în continuare, drumul în interiorul unei societaţi şi să evolueze, păstrând marea tradiţie. Acest parcurs se poate realiza în măsura în care Masoneria va reveni în elita culturală a societăţii; o elită care nu înseamnă neapărat sau numai profesori universitari şi academicieni, deşi aceştia îi vor reda credibilitatea; o elită de atitudine elevată, bun-simţ intelectual, cu instrucţie sănătoasă, bună-credinţă şi cultură”.

Ştefan Mâşu s-a născut în 1945. Este Doctor în Ştiinţe (1975), Doctor Honoris Causa (2006), Înalt Demnitar în Masoneria română şi internaţională. A publicat mai multe cărţi în domeniul Francmasoneriei şi ezoterismului, printre care: “Rozicrucienii sunt printre noi”(2007), “Adevăraţii templieri” (2008), “Francmasoneria Dezvăluită” (2009), “Revelaţiile Ucenicului Mason” (2009), precum şi în domeniul relaţiilor economice şi financiar-bancare (coautor): “Criza, Anticriza şi Noua Ordine Mondială”.

Număr de vizualizări :1648


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro