“De la jurnaliştii-scriitori la comunicatorii cunoaşterii”

mai 13th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 14 mai 2010, ora 11:30, la Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţele Comunicării,  are loc conferinţa susţinută de conf. univ.dr. Dorin Popa (Universitatea Al. I. Cuza, Iaşi) pe tema: “De la jurnaliştii-scriitori la comunicatorii cunoaşterii”.

Dorin Popa s-a născut la 5 iulie 1955, în localitatea Ştiubeni, judeţul Botoşani. Este scriitor, profesor universitar, realizator de emisiuni radio şi TV. A fost tradus în peste 10 limbi, invitat la festivaluri internaţionale prestigioase şi distins cu numeroase premii literare.

Număr de vizualizări :1092


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro